Investeren

De Costa del Sol heeft het allemaal, luid de slogan. En dat gaat zeker op voor vastgoed. Woningen, appartementen, winkelpanden, B&B´s en hotels…u vindt ze allemaal aan de Costa del Sol. De mogelijkheden zijn legio, zowel voor kleine als grote investeerders.

De Costa del Sol is een regio die zeer aantrekkelijk is voor investeerders van alle nationaliteiten, mede omdat de herwaarderingen van onroerend goed aan de kust al jaren constant zijn.

Als het gaat om investeren in vastgoed aan de Costa del Sol, heeft u als investeerder verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw behoeften en koopkracht. Grofweg betreft het hier de volgende mogelijkheden:

Kopen om te verhuren

Een klassieker binnen beleggingen in vastgoed aan de Costa del Sol. Vastgoed kopen en vervolgens op de huurmarkt brengen kan op middellange termijn een hoog rendement opleveren.

Bij het kopen om te verhuren aan de Costa del Sol kunt u denken aan:

Vakantieverhuur: het kustgebied is een van de meest toeristische gebieden van Spanje, dus de bezetting is meer dan verzekerd. Dit geldt zowel voor de verhuur van appartementen als wanneer u besluit een pand aan te passen als B&B of hotel.

Traditionele verhuur: het biedt een zeer stabiel inkomen en neemt de zorg om bepaalde diensten met betrekking tot vakantieverhuur te moeten beheren weg. Denk hierbij aan schoonmaak, toegangscontrole, sleuteloverdracht, enz.

De traditionele verhuur is ook van toepassing op bedrijfspanden.

Kopen, opknappen en verkopen

Kopen, opknappen en verkopen is een van de klassiekers in vastgoedinvesteringen. Het bestaat uit het aankopen van een bestaand vastgoed om het te herwaarderen door middel van een renovatie die het mogelijk maakt om maximale winstgevendheid te verkrijgen bij doorverkoop.

Dit type investering is perfect voor diegene die rendement op korte termijn nastreven. Het vereist echter een gedegen kennis van de vastgoedsector in de regio.

Kopen vanaf plattegrond

Nieuwbouw is in veel gemeenten aan de Costa del Sol opnieuw geactiveerd vanwege de constante vraag van kopers. Wanneer een huis off-plan wordt gekocht, komt het vaak voor dat het al is geherwaardeerd als het tijd is om de aktes te ondertekenen.

Als u aan de Costa del Sol wilt investeren voor persoonlijk gebruik of om rendement te behalen, is het zeker aan te raden naar professionals te gaan die u tijdens het hele proces begeleiden. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste professionaliteit en meer dan 20 jaar ervaring.

Investeer dus veilig in de handen van professionals…..vele investeerders gingen u reeds voor!

Interesse om te investeren?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.