Sleutelbeheer

Bent u als Nederlandse woningeigenaar op zoek naar een betrouwbare en professionele sleutelbeheerder om uw vakantiehuis, appartement, villa of andere woning in of rond Carihuela te beheren? Dan zijn wij er ook voor u.
Wij nemen het hele proces van verhuur en onderhoud van u over. Wij verwelkomen bijvoorbeeld uw gasten, overhandigen de sleutel, verzorgen de eindinspectie, de schoonmaak etc.

We bieden echter meer dan alleen beheer. Wij kunnen u onder meer helpen met de verhuur van uw vakantiehuis. Zo kunt u uw huis of appartement in Carihuela te huur aanbieden via onze website.

Uw vakantiehuis in Carihuela laten beheren door een professioneel sleutelbeheer bedrijf heeft veel voordelen. Een belangrijke reden om uw vakantiehuis of appartement in beheer te geven is het gemak, u heeft er verder geen omkijken meer naar. Daarnaast houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen en zorgen wij ervoor dat uw gasten goed worden verzorgd. U bent dan niet meer afhankelijk van buren, kennissen of familieleden die in de omgeving van uw vakantiehuis wonen.

Is uw woning op een bepaald moment niet verhuurd? Zelfs dan kunnen wij u van dienst zijn. We gaan op afgesproken tijden een kijkje nemen in en rondom uw woning om te checken of alles in orde is en brengen u hiervan verslag uit.

Bent u geinteresseerd in onze sleutelbeheer dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Je woning in goede handen achterlaten?

Neem dan gerust contact met ons op voor beschikbare data en tarieven.