Penthouse in Golfresort Torrequebrada

 

Dit indrukwekkende penthouse van 315 m2 biedt luxe, licht en comfort in een van de meest gewilde urbanisaties in de omgeving: Golf Resort Torrequebrada.

De grote woonkamer is ruim en licht, met een open haard en grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en toegang bieden tot een gezellig terras met een spectaculair uitzicht. Een ideale plek om te ontspannen en te genieten.

De open keuken is modern, met directe toegang tot een ruim terras waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden.

De master bedroom heeft een grote kleedkamer en een hoogwaardige en-suite badkamer, evenals toegang tot een volledig met Lumon  afgesloten terras. 

De andere twee slaapkamers zijn even ruim en licht, perfect voor kinderen, gasten of om te gebruiken als thuiskantoor. Ze delen een complete badkamer met een elegant en modern design.

De urbanisatie ligt in een afgesloten en beveiligde omgeving, met een conciërge en 24-uurs beveiliging. Het is rustig resort met grote, goed onderhouden tuinen en wandelpaden.

Zes zwembaden, waarvan twee voor kinderen, bieden de mogelijkheid om te zwemmen en te ontspannen of te zonnebaden in verschillende omgevingen zonder uw huis te verlaten.

Het heeft ook een speeltuin waar de kleintjes veilig kunnen spelen.

1000 meter van de promenade Benalmádena Costa en ongeveer 2 kilometer van het centrum van Arroyo de la Miel.
Slechts 5 minuten rijden van Puerto Marina. 

Dit penthouse is een waar juweeltje op een van de meest prestigieuze locaties in Benalmádena. Het is niet alleen een plek om te wonen, maar een levensstijl waarmee u kunt genieten van uitzonderlijke voorzieningen en indrukwekkende uitzichten.

 

Ref No: V2403
Prijs: € 725.000,-
Plaats: Torrequebrada
Woonlaag: 3e Penthouse
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwde oppervlakte: 315m2
Terras: 85m2 totaal
Parkeren: Ja, 1 plek
Zwembad: Ja, 6 stuks
Tuin: Ja
Lift: Ja
Invaliden toegankelijk: Ja

Meer informatie

Voor meer informatie, aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.