Appartament in Residencia Pez Espada | Montemar/Carihuela

 

Geniet van de mediterrane levensstijl in dit prachtige dubbel appartement aan het strand, volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een ruimte van luxe en comfort. Dit unieke appartement biedt vier slaapkamers, drie badkamers en een toilet, samen met ruime terrassen rondom het pand, die vanuit elke hoek een panoramisch uitzicht op zee bieden.

De lichte en ruime keuken heeft een eigen terras, ideaal voor familiebijeenkomsten of rustige momenten terwijl u naar de zee kijkt. De slaapkamers zijn voorzien van kasten en directe toegang tot de terrassen, terwijl de complete badkamers een ontspannen en moderne sfeer bieden.

De indrukwekkende woonkamer, met twee grote ramen, geeft u een ongeëvenaard uitzicht op de zee, waardoor er te allen tijde een sfeer van rust en elegantie ontstaat.

Daarnaast beschikt deze woning over twee parkeerplaatsen en twee bergingen, wat voor gemak en extra opslagruimte zorgt.

De urbanisatie biedt een exclusieve levensstijl, met een zwembad, tennisbaan en weelderige tuinen, allemaal met directe toegang tot het strand en op een paar minuten van Puerto Marina en het strand van Carihuela.

Met alle diensten binnen handbereik, van restaurants tot apotheken en openbaar vervoer, is dit pand een gegarandeerde investering in een unieke enclave aan de Costa del Sol.

 

Ref No: V2405
Prijs: € 1.200.000,-
Plaats: Carihuela/Montemar
Woonlaag: 4e
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwde oppervlakte: 274m2
Terras: Ja, rondom
Parkeren: 2 overdekte plaatsen
Zwembad: Ja
Tuin: Ja
Lift: Ja
Invaliden toegankelijk: Ja
Comunidad: €814,-/kwartaal

Meer informatie

Voor meer informatie, aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.